İkici El Bidon Satanlar

Plastik bidonlar sanayide, endüstride yaygın olarak kullanılan taşıma ve depolama araçlarıdır. Dayanıklı olması, çoğu kimyasallarla karşı reaksiyon vermemesi, hafif olduğundan diğer metal bidon veya varillere nispeten nakliyesinin kolay olması plastik bidonların tercih nedenidir.

Gıda Sanayinde Yaygın Olarak Kullanılır

Gıda sanayinde özellikle turşu sanayinde tuzlu su ve asidik ortama kaşı reaksiyon vermediği için ve cam ürünlere oranla daha ucuz ve hafif olduğu için yaygın kullanılır.
Asitler (sülfürik asit, nitrik asit, hidroklorik asit, asetik asit gibi) nakliyesinde, depolamasında en çok kullanılan üründür.

Gıda ve kimya sanayinin önemli hammaddesi zayıf asit olan hidrojen peroksit depolamasında ve nakliyesinde nerede ise kullanılan yegâne üründür.

Bazik sıvılar için özellikle kuvvetli baz sodyum hidroksit NaOH çözeltisinin taşınması ve depolamasında da yaygın olarak kullanılır.  

Çevre Bakanlığı Prosedürü İle Bertaraf Edilmeli

Söz konusu bidonların birinci kullanımından sonra bertaraf edilmesi Çevre Bakanlığı’nın kontrol ettiği bir prosedür gereği olmalıdır. Çünkü kullanılmış plastik bidonlar içinde taşıdıkları sıvıların kalıntıları nedeniyle doğada ve insan kullanımında kontaminasyona neden olup can ve mal güvenliğini riske atabilirler.

Firmamız Çevre Bakanlığından Yetkilendirilmiştir

Bu aşama da Çevre Bakanlığından yetkilendirilmiş firmamız plastik bidonları birinci kullanımlarından sonra satın alır ve çevresel prosedüre uygun yöntemler ile temizleyip kontaminasyona neden olacak kalıntı kimyasalları ortamdan uzaklaştırarak kullanıma uygun duruma getirir.
Firmamız ikici el bidon satanlar arasında yukarıda sayılan prosedüre uygun eksiksiz ve itina ile ikinci el plastik bidonları kullanıma hazır hale getirir ve müşterilerinin kullanımına sunar.